U bevindt zich hier: Industrie  

INDUSTRIE & APPLICATIES
 

Als veelzijdige onderneming is E & R actief in diverse branches en industrieën. Wij leveren onze producten onder andere aan het midden- en klein bedrijf, research- en universitaire instellingen alsmede multinationals. Onze machines worden bijvoorbeeld gebruikt in:
 
Research & Development
Voor product ontwikkeling en formulering beschikken wij over een breed scala aan laboratorium machines. Betrouwbare- en innovatieve technologie, eenvoudig te bedienen en onderhouden.
Mineralen, vulstoffen en edele metalen
Processen: malen, breken, zeven, mengen, compounderen.
Verf en Coatings
Voor de productie van verf en coatings beschikken wij over meng- maal- dispergeer- zeef- ontluchtings- en afvulsystemen.
Pigmenten en kleurstoffen
Een wereld zonder kleur is ondenkbaar! Afhankelijk van het type proces en de chemische structuur worden onze machines ingezet bij de productie van organische- en anorganische pigmenten.
Drukinkten
Procesinstallaties voor de productie van vloeibare- tot pastueze drukinkten.
Life Science
Proces- en Research systemen tbv pharmaceutische ingrediënten en additieven, cosmetica, biotechnologie en personal care producten (specifiek ontwikkelt GMP/FDA).
Voedingsmiddelen
Specialisatie in Food Processing Machines. Onxze machines worden o.a. ingezet bij de productie van cacao en chocolade, marsepein, zoetwaren, deeg, premixen in zowel vaste, pasteuze als vloeibare vorm.
Keramiek en Glas
Systemen voor de ontwikkeling en productie van o.a. technisch (piëzo)- en gebruikskeramiek alsmede glasdecoraties.
Agrochemicals
Procestechnologie voor de productie van agrarische beschermingsmiddelen zoals bijvoorbeeld pesticiden en herbiciden.
Nano applicaties
Door verregaande specialisatie beschikken wij over een breed pakket aan research en productie machines voor het verkrijgen en verwerken van zeer fijne (nano schalige) product deeltjes.
Lijmen- en kleefstoffen
Meng- en kneedmachines voor de verwerking van middel- tot zeer hoog visceuze kleefstoffen alsmede uitpers- en vulsystemen.